Rezydencja przeznaczona do celów rekreacyjno-rozrywkowych

Prywatną rezydencję rekreacyjno-rozrywkową mieszczącą się w zabytkowej powozowni połączono z z nowym budynkiem ze szkła. Mieszczącym basen, przestrzeń rozrywkową, szatnie, salę gimnastyczną i biuro.

Istniejąca wozownia została całkowicie przebudowana wewnątrz, aby zapewnić przestrzeń do oglądania filmów i rozrywki z małym aneksem kuchennym oraz sypialnią na piętrze i łazienką. Antresola łączy się mostem z salą gimnastyczną i biurem. Wiele mebli zostało zaprojektowanych przez John Evans Interior Architecture i zaprojektowanych specjalnie dla tego projektu. Na zewnątrz powstało miejsca na grilla z miejscami do siedzenia dla dwunastu osób. Stworzyło to wspaniałe miejsce do rozrywki i relaksu.

Myślisz o renowacji? Zajrzyj tutaj

Lokalizacja: Wielka Brytania
Tekst: nowoczesna STODOŁA

Czytaj więcej

Zobacz podobne