Wakatipu Basin House

nowoczesna STODOŁA, która znajduje się w Southland w Nowej Zelandii, została zaprojektowana przez firmę Mason & Wales Architects. 
Naturalna paleta materiałów i barw zastosowanych wewnątrz i na zewnątrz nadaje całemu projektowi cechy ponadczasowej elegancji. Ogromne przeszklenia od podłogi aż po sufit pozwalają wnętrzu skupić się na otoczeniu.

Dom został zaprojektowany z myślą o zmieniających się potrzebach mieszkającej tu rodziny, dlatego cechuje go spora wszechstronność. Klasyczne linie i eleganckie, otwarte przestrzenie dają duże możliwości na przyszłość.
Przestrzenie wewnętrzne zostały dopasowane do potrzeb właścicieli i ograniczeń budżetowych. Architekci zdecydowali się na wprowadzenie dekadenckiej elegancji w salonie, kuchni i łazience, podczas gdy inne pomieszczenia domu są bardziej klasyczne, choć nie zostały zbagatelizowane.
 
Powierzchnia: 425 m2
Tekst: nowoczesna STODOŁA

Czytaj więcej

Zobacz podobne